over ons

introductie

welkom bij Mulder Vis Friet & meer

Gebroeders mulder

Eind 2019 kwam er een fantastische locatie vrij in het centrum van West-Terschelling; Trompstraat 4. Dit pand, wat voorheen al meer dan 20 jaar bekend stond als viswinkel De Bakvis, is gevestigd vrijwel direct aan de voet van de Brandaris. Beter hadden wij niet kunnen wensen. Een plek, direct dwars aan de straat met de vele winkels, cafés en restaurants die Terschelling nou zo gezellig maken en op loopafstand van de haven. Je proeft direct de sfeer van het eiland op deze plek. De zaak opende in Mei 2020 haar deuren en heeft, ondanks de Corona epidemie, toch een goed jaar achter de rug. “Ondanks een moeilijke start tijdens de epidemie, hebben wij een geweldige drukke zomer gehad” aldus Talo. “ Wij kijken uit naar de ontwikkelingen die onze zaak de komende jaren zal meemaken”. 

waar wij voor staan

elke dag vers

Vers is gewoon lekker! Bij ons dagelijks verse vis en worden de aardappelen voor u gesneden en gebakken. Da's pas krokante friet!

een schonere wereld

Wij willen onze zee zo gezond mogelijk houden. Daarom maken wij alleen gebruik van biologisch afbreekbare materialen of papier.

vriendelijk en sfeervol

Geen witte tegels met plastic tafels. Wij hebben een sfeervol interieur en gezellige zitjes waar u kunt genieten van onze heerlijke plates.

Volg ons op social media

blijf op de hoogte van de laatste nieuws en onze acties