over ons

introductie

welkom bij Mulder Vis Friet & meer

Gebroeders mulder

Eind 2019 kwam er een fantastische locatie vrij in het centrum van West-Terschelling; Trompstraat 4. Dit pand, wat voorheen al meer dan 20 jaar bekend stond als viswinkel De Bakvis, is gevestigd vrijwel direct aan de voet van de Brandaris. Beter hadden wij niet kunnen wensen. Een plek, direct dwars aan de straat met de vele winkels, cafés en restaurants die Terschelling nou zo gezellig maken en op loopafstand van de haven. Je proeft direct de sfeer van het eiland op deze plek. De zaak opende in Mei 2020 haar deuren en heeft, ondanks de Corona epidemie, toch een goed jaar achter de rug. “Ondanks een moeilijke start tijdens de epidemie, hebben wij een geweldige drukke zomer gehad” aldus Talo. “ Wij kijken uit naar de ontwikkelingen die onze zaak de komende jaren zal meemaken”. 

  star rating  Wauw, wat een verrassing. Vlak voordat we naar huis moesten met de veerboot. Even nog een snelle hap. Maar jongens wat was dit lekker! Lekkerbekje, friet, salade en voor mijn… read more

  avatar thumb pletti66
  6/15/2021

  star rating  Heerlijke kibbeling met verse friet. En heel veel andere vis en snacks. Als je de plate kiest heb je een volledige maaltijd. Schoon en verzorgd. De jongens doen hun uiterste… read more

  avatar thumb JokeG11
  8/30/2020

  star rating  Heerlijk gegeten bij Mulder! Aardige, enthousiaste jongens Johan en Talo, die pas zijn gestart. Lekkere verse vis, garnalen en zelfgemaakte friet. Garnalenkroket met Hollandse garnalen was heerlijk. Oesters geproefd, echt… read more

  avatar thumb Lizwin1
  7/21/2020

waar wij voor staan

elke dag vers

Vers is gewoon lekker! Bij ons dagelijks verse vis en worden de aardappelen voor u gesneden en gebakken. Da's pas krokante friet!

een schonere wereld

Wij willen onze zee zo gezond mogelijk houden. Daarom maken wij alleen gebruik van biologisch afbreekbare materialen of papier.

vriendelijk en sfeervol

Geen witte tegels met plastic tafels. Wij hebben een sfeervol interieur en gezellige zitjes waar u kunt genieten van onze heerlijke plates.

geen plastic bakjes

Onze bakjes die wij gebruiken voor onze kibbeling, en andere gebakken vis, zijn gemaakt van een biologisch afbreekbaar materiaal. Hiermee willen wij voorkomen dat onze Waddenzee mogelijk

papieren tasjes

Plastic tasjes zijn al een tijdje uit de mode. Ondanks dat men er tegenwoordig voor moet betalen, zie je nog teveel plastic tasjes op straat. Bij ons geen plastic, maar papieren tasjes bij afhalen. Beter voor de natuur en dat scheelt u ook nog eens kleffe kibbeling.

vet recyclen

Aangezien er nogal wat liters doorheen gaan  iedere week, laten wij ons frituurvet recyclen. Ons oude frituurvet zal wordt omgezet in een biobrandstof. Fijn om te weten dat van ons afval een nieuw product wordt gemaakt. Een mooi excuus voor het eten van een heerlijk vette hap!

proef de sfeer

gastvrij, ongedwongen en gezelligheid in een sfeervol interieur.

Volg ons op social media

blijf op de hoogte van de laatste nieuws en onze acties