over ons

introductie

welkom bij Mulder Vis Friet & meer

Gebroeders mulder

Eind 2019 kwam er een fantastische locatie vrij in het centrum van West-Terschelling; Trompstraat 4. Dit pand, wat voorheen al meer dan 20 jaar bekend stond als viswinkel De Bakvis, is gevestigd vrijwel direct aan de voet van de Brandaris. Beter hadden wij niet kunnen wensen. Een plek, direct dwars aan de straat met de vele winkels, cafés en restaurants die Terschelling nou zo gezellig maken en op loopafstand van de haven. Je proeft direct de sfeer van het eiland op deze plek. De zaak opende in Mei 2020 haar deuren en heeft, ondanks de Corona epidemie, toch een goed jaar achter de rug. “Ondanks een moeilijke start tijdens de epidemie, hebben wij een geweldige drukke zomer gehad” aldus Talo. “ Wij kijken uit naar de ontwikkelingen die onze zaak de komende jaren zal meemaken”. 

  star rating  Heerlijke verse vis en frieten!
  Als echte vis liefhebber is dit zeker aan te raden. De sauzen maken ze ook zelf en dit proef je er ook wel aan… read more

  avatar thumb 258svenr
  30 January 2021

  star rating  De friet is huisgemaakt en heel erg krokant. Veruit de lekkerste patat in West-Terschelling. Erg lekker met de huisgemaakte pindasaus. Daar zit een klein pepertje in.

  avatar thumb veraas92
  2 February 2021

  star rating  Heerlijk gegeten bij Mulder! Aardige, enthousiaste jongens Johan en Talo, die pas zijn gestart. Lekkere verse vis, garnalen en zelfgemaakte friet. Garnalenkroket met Hollandse garnalen was heerlijk. Oesters geproefd, echt… read more

  avatar thumb Lizwin1
  21 July 2020

waar wij voor staan

elke dag vers

Vers is gewoon lekker! Bij ons dagelijks verse vis en worden de aardappelen voor u gesneden en gebakken. Da's pas krokante friet!

een schonere wereld

Wij willen onze zee zo gezond mogelijk houden. Daarom maken wij alleen gebruik van biologisch afbreekbare materialen of papier.

vriendelijk en sfeervol

Geen witte tegels met plastic tafels. Wij hebben een sfeervol interieur en gezellige zitjes waar u kunt genieten van onze heerlijke plates.

geen plastic bakjes

Onze bakjes die wij gebruiken voor onze kibbeling, en andere gebakken vis, zijn gemaakt van een biologisch afbreekbaar materiaal. Hiermee willen wij voorkomen dat onze Waddenzee mogelijk

papieren tasjes

Plastic tasjes zijn al een tijdje uit de mode. Ondanks dat men er tegenwoordig voor moet betalen, zie je nog teveel plastic tasjes op straat. Bij ons geen plastic, maar papieren tasjes bij afhalen. Beter voor de natuur en dat scheelt u ook nog eens kleffe kibbeling.

vet recyclen

Aangezien er nogal wat liters doorheen gaan  iedere week, laten wij ons frituurvet recyclen. Ons oude frituurvet zal wordt omgezet in een biobrandstof. Fijn om te weten dat van ons afval een nieuw product wordt gemaakt. Een mooi excuus voor het eten van een heerlijk vette hap!

proef de sfeer

gastvrij, ongedwongen en gezelligheid in een sfeervol interieur.

Volg ons op social media

blijf op de hoogte van de laatste nieuws en onze acties